Gus Hansen 'Jeg er ludoman'

Gus 'The Great Dane' Hansen har været i spillebranchen i 25 år, først med backgammon og derefter rundt om den grønne filt ved pokerbordene både live on online. Han har vundet og tabt utrolige summer på poker og spil generelt - online løber tabet op i 15-20 millioner dollars. Det er dog første gang, at vi kan huske, at Gus Hansen omtale sig selv som ludoman - den udtalelse kommer Gus med til Dan Rachlin i P1 dokumentaren 'Dan Rachlin og ludomanien'.

Mange vil måske tænke 'no shit Gus', da det næppe kommer som en stor overraskelse - dog føler Gus ikke, at han har ladet spilledæmonerne få overtaget. 

Også Dan Rachlin elsker at gamble om penge. Men nogle gange tager det overhånd. Hans kone holder øje med, hvor meget han spiller for, og han opsøger for første gang professionel hjælp for at blive klogere på om hans lidenskab for gambling måske har taget overhånd og er ved at udvikle sig til ludomani.

I artiklen på DR kan du blandt andet læse et par af Gus Hansen udtalelser til Dan Rachlin:

- Jeg har været broke som 19-årig, som 20-årig, som 21-årig og 22-årig. Og på et tidspunkt tænkte jeg, at skal vi ikke prøve at lade være med at gå broke. Men det har jeg altså været mange gange i min karriere.

- Jeg har gjort ufattelig mange dumme ting, som gør, at jeg burde have været indlagt eller fået seriøs psykologhjælp.

Læs hele artiklen her på dr.dk og hør P1 dokumentaren Dan Rachlin og ludomanien 1:4 - Problemspilleren
Trods de mange op og nedture, så er Gus Hansen stadig på verdens pokerscene, og mon ikke han bliver der mange år endnu. 

Herunder kan du se nogle af Gus Hansen's vilde pokerhænder: