200 billion hands: Få del i over 1 million dollars

Der er igennem årene blevet spillet en hånd eller to på PokerStars - eller faktisk snart 200 milliarder. Det skal fejres, og det bliver det med diverse tilbud, hvor der gives over en million dollars væk.

Bliver du tildelt kort i hånd nummer 200 milliarder, vinder du 10.000 dollars - dette uanset om du spiller cash game eller turnering, og uanset om du vinder., taber eller folder. Men der er masser af andre gode tilbud og præmier - det kan du læse mere om her på PokerStars.

Cash Game Surprises
Vind kister med belønninger ved at spille cash games på udvalgte tidspunkter. Ingen tilmelding. Tag plads og vind en hånd, så kan du vinde en kiste!

Milepælsturneringer
Der uddeles gratis turneringsbilletter til nogle af PokerStars største events. Tilmeld dig udvalgte turneringer for at kunne vinde.

Spin og vind
Få en ny præmie hver dag ved at logge på og spille en enkelt pokerhånd. Der gives over $650.000 i præmier væk – vind op til $2.000 hver gang.

Mega Freeroll
Få del i $200.000 i  200 Billion Mega Freeroll! Spil en hånd om penge ved et pokerbord før d. 1. maj for at kunne kvalificere dig.