super bowl 2018

Amerikanerne spiller ulovligt på Super Bowl for 4,6 milliarder dollars

Ifølge American Gaming Association er det kun 3% af alt spil på Super Bowl, som bliver spillet lovligt hos bookmakeren med en licens i Nevada.

Organisationen estimerer, at amerikanerne vil spille omkring $4,76 mia. på Super Bowl, hvor New England Patriots møder Philadelphia Eagles på U.S. Bank Stadium i Minneapolis, Minnesota.

De chokerende tal viser, at 97% af alle væddemål, der svarer til næsten 4,6 mia dollars som amerikanerne spiller på sportsbegivenheden, bliver spillet hos udenlandske bookmakere, lokale bookmakere og 'office pools', der selvom de er populære over hele landet, teknisk set er ulovlige. Geoff Freeman, Presidend og CEO for American Gaming Association udtaler:

 - Takket være det mislykkede forbud mod sportsvæddemål sender amerikanerne milliarder af deres hårdt tjente dollars sidegadebookmakere, det sorte marked og udenlandske operatører. Vi stiller det store spørgsmål, er 2018 endelig året, hvor regeringen, sportslige organer og spilbranchen arbejder sammen om at sætte en stopper for det ulovlige spilmarked. 

I sidste uge fremlagde National Basketball Association deres vision om et lovligt spillemarked i New York State, og håber at deres model kan bruge på sportsbetting i hele USA, - mange er trætte af PASPA (Professional and Amateur Sports Protection Act), og ønsker en større liberalisering på markedet. 

Du kan til gengæld som dansker spille helt lovligt på Super Bowl - f.eks. hos 888sport, der har Patriots som storfavorit med følgende vinderodds på kampen:

New England Partiots, odds 1.50
Philidelphia Eagles, odds 2.70

888sport har i skrivende stund hele 393 odds på Super Bowl - åbn din konto her og få 100% op til 1.000 kroner i bonus