Simon C.Darwin2 Mattsson

Svensk dominans i Daily 500

Sportsmæssigt går det rimeligt godt de danske spillere. Caroline Wozniacki er, efter en 6-3 ,7-6 sejr over belgieren Elise Mertens,
videre til finalen i Australian Open, og har dermed mulighed for at vinde sin første Grand Slam i karrieren. I finalen møder Caroline Wozniacki Simona Halip, og foruden Australian Open trofæet, så spiller de også om point til verdensranglisten - vinderen af kampen bliver nummer et på verdensranglisten. Bookmakeren NordicBet  har Simona Halep som lille favorit til at vinde til odds 1.78, men du får pengene igen 2.15 gange såfremt Wozniacki vinder. Det bliver vanvittigt spændede at se om 'Wozzy' vinder sin gørste Grand Slam eller om hun får gummiarm. 

Mikkel Hansen & Co har spillet sig semifinalen til EM, og i morgen skal svensken ha' på nakken, hvis vi skal se Danmark i EM-finalen. Bookmakeren 888sport  har Danmark som klar favorit. Du kan spille dansk sejr til odds 1.42 og Svensk sejr til odds 4.00.

På pokerfronten gik det knapt så godt i går, vi har ganske enkelt ikke kunne finde et danskt top 3 resultat på PokerStars. Svenskerne præsterede også langt under vanligt niveanu i går, men dominerede dog en turnering, nemlig Daily 500.

Ud af de 139 deltagere i Daily 500 ramte tre svenske spillere finalebordet - og de tog sig af henholdsvis guld, sølv og bronze.

1. Simon 'C.Darwin2' Mattsson, $14.406
2. Andreas 'mrAndreeew' Berggren, $10.979
3. 'anlaa', $8.367.

Eneste dansker i turneringen var Jonathan 'x_zola25' Saks Skovsen, han sluttede desværre to pladser for pengene.