jamie staples

Vinder brødrene Staples $150.000 i skørt prop bet med Bill Perkins?

Vi har igennem årene set mange spøjse prop bet mellem pokerspillere - alt fra væddemål på golfspil i ørkenen til boksekampe - f.eks. mellem Gus Hansen og Theo Jørgensen. Multimillioæren Bill Perkins og andre high stakes spiller er mestre i vanvittige væddemål - Læs blandt andet om $600K cykle prop bet med Dan Bilzerian og tisse prop bet med Antonio Esfandiari.

I øjeblikket er Perkins involveret i et væddemål med Twitch-stjernen Jaime Staples og dennes bror Matt. De to brødre har satset $3.000 og har mulighed for at vinde ikke mindre end $150.000 i et vægtvæddemål. 

Staples-brødrene har dog sat dem selv på en hård opgave. For at vinde væddemålet skal brødrene inden udgang af marts have nået en vægt, så der maksimalt er 1 pund mellem deres vægt - altså under 500 gram. En så lille forskel kan være svært at koordinere i sig selv, og opgaven bliver ikke mindre at, at forskellen på de to brødres vægt, da væddemålet startede, var mege stort. Jaime vejede ind på 138 kg og dermed langt over Supersværvægt, mens Matt med 59 kg vejere under halvdelen af sin bror. 

På nuværende tidspunkt er der kun 15 kilo mellem brødrene, og planen er, at de begge to inden udgangen af marts lander på omkring de 85 kg. Det har selvfølgelig krævet en ændring i kostvanerne for begge brødre udtaler Jamie Staples

- Det brutale er, at jeg bor sammen med min bror, og overalt er der lækkerier at spise. Mens jeg ser på, at han spiser chips, pizza, kartofler, ris og pasta, sidder jeg altid med mit kyllingebryst og salat.

Det ser umiddelbart ud som om, at Bill Perkins skal til lommerne, men det gør han sikkert med glæde - for ham er $150.000 bare lidt lommepenge.