pokerstars sammenbrud

PokerStars har igen grus i maskineriet

I går omkring klokken 17-19 dansk tid var PokerStars nede - og man fristes til at sige igen. En del både igangværende og planlagte turneringer blev dermed aflyst. Vi har endnu ikke modtaget en forklaring fra PokerStars.

De mange aflysnnger fik måske nogle spillere til at finde andre pokerroom, ihverfald fandt vi ikke mange danske resultater, dog blev det til en finalebordsplacering i Hot $55, hvor 'sothys' fik en 5. plads til $1.816.

Tilbage i maj 2017 var PokerStars server også nede - læs også Nyt nedbrud på PokerStars servere - masser af turneringer aflyst og endnu et nedbrud tilbage i marts 2017 - læs også Kæmpe kaos på PokerStars - MadsMP snydt - eller tilgodeset!

Er du træt af PokerStars, så kan du forsøge dig hos partypoker, åbn din konto via dette link og få 100% op til 3.000 kroner i  velkomstbonus samt op til 40% i ugentlig rakeback.

888poker er også en mulighed. Det starter i dag XL Blizzard med en samlet præmiesum på 3 millioner dollars. Åbn din konto her og få din velkomstbonus på 100% op til 3.000 kroner plus $8 gratis