Pokergirl: Jeg vil bare hjem

Baden kunne meget nemt have dannet ramme for Pokergirls første store live-triumf. Men i stedet blev det til exit lige før pengene - og så kan kritikken af Morten Erlandsens live-spil fortsætte.

Eller hvad?
 
"Nej, det synes jeg faktisk ikke. Der må snart komme nogle nuancer på den kritik. Jeg har spillet en rigtig god turnering, og det ved alle, som har set mig. Jeg er selv meget tilfreds, og det er selvfølgelig død-ærgerligt at ryge ud nu. Men sådan er det jo, det ved alle," siger en fattet Pokergirl til Ace umiddelbart efter den sidste hånd i Baden.

Og der er ingen tvivl om, at Pokergirl brænder for at levere det live-resultat, som kan få kritikken til at forstumme. Han er træt af at høre på det.

"Jeg var på finalebordet i 'The Open', jeg har spillet en rigtig god turnering her i Baden, og jeg har i det hele taget været med fremme mange gange. Folk skal jo forstå, at det tit er en fifty-fifty situation, som afgør om det bliver fugl eller fisk. Men jeg ved, at det store resultat er på vej. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om," siger Erlandsen, som har fået nok poker for denne omgang.

"Nu vil jeg bare hjem," slutter han.
asd