WSOP feberen stiger

I aften lyder startskuddet til dette års WSOP-events. De næste 45 dage vil Rio Hotel og Casino i Las Vegas blive omdannet til, en slagmark for pokerspillere fra hele verden.

Der er dagligt events fra $1.000 og op efter. I alle turneringerne løber vinderen udover en masse dollars, af med et af de prestigesfyldte WSOP-armbånd.

De turneringer der nok vil få mest opmærksom er: $10.000 Pot-Limit Omaha d. 9. juli, $50.000 H.O.R.S.E d. 12. juli, $5.000 7 Card Stud d. 19. juli og selvfølgelig Main Event $10.000 NL Hold´em, der begynder d. 28. juli.

H.O.R.S.E eventen er et nyt bekendskab i WSOP. Det er en blanding af TEXAS HOLD'EM (LIMIT), OMAHA/8B, RAZZ, STUD, STUD/8B. Den kombination og det at turneringen koster $50.000 at deltage i, gør at der ventes et meget stærkt felt, anført af Jan V og Gus Hansen, der begge ventes til start.

Vi holder et vågent øje med danske deltagere i de mindre WSOP-events, og fra den 27. juli har vi seks mand på plads i Las Vegas. De vil stå for Danmarks bedste dækning af dette års World Series Of Poker.

asd