Øl-drikkende Conquest-vinder

Det blev den 31-årige amerikaner Brian Malczewski, der løb med sejren i $5.000-turneringen Conquest Of Paradise på Bahamas.

Undervejs havde Malczewski lavet en deal med svenske Saarisilta, således at begge spillere fik $350.000 og så spillede de om $50.000, så Brian Malczewski kunne tage hjem til Buffalo, New York med $400.000 (2.5 millioner kroner).

Det er nok ikke så meget præmien men mere måden den blev vundet på, Brian Malczewski, vil blive husket for. Under hele final table sad amerikaneen og drak Budweiser.
"Det blev efterhånden en overtroisk ting. Første dag drak jeg rigtig mange bajere og spillede rigtig godt. Anden dag havde jeg alvorlige tømmermænd, derfor lod jeg øllerne stå, hvilket resulterede i, at jeg tabte de fleste af mine chips. Så i dag havde jeg ikke noget valg," siger Brian Malczewski til Ace lige efter sejren.

Sejren var amerikanerens bedste resultat nogensinde, selvom han var low stacked det meste af vejen, mistede han aldrig troen.
"Men da jeg inden for fem minutter gik fra 100.000 til en million i chips, vidste jeg, at jeg ville gå hele vejen," siger Brian.

Nichlas Saarisilta var ellers en hård nød at knække. Det eneste show down han havde tabt i hele turneringen, var på den tabende hånd, der så således ud:

Nichlas:
Brian:
Flop:
Nichals går all in og Brian kalder med det samme.
Turn:
River: