Vind en pokeraften med Martin Wendt

Nu har du chancen for, sammen med en ledsager, at vinde en pokeraften med pokerstjernen og pokerekspert på Ace, Martin Wendt!

Hvad er det for tricks, de professionelle benytter sig af – hvad er et godt pokerface, og hvordan vrider man det bedst mulige ud af sine kort og sin position ved bordet?

Spørgsmål som de nævnte og mange andre kan man få besvaret, hvis man vinder en plads ved denne særlige ”eWendt”.
For at være med i kampen om denne eksklusive aften med masser af poker, gode historier og tips og tricks skal man kvalificere sig i Expekt.com´s Poker Challenge, som spilles online hver mandag i maj kl. 20.

”Vi er stolte over at kunne tilbyde vores spillere muligheden for at møde og spille poker mod et af de rigtigt store navne i dansk poker”, udtaler Per Heide fra Expekt.com. ”

Martin Wendt er i forvejen sponseret af Expekt.com på både på EPT samt ved WSOP til sommer, og nu får man så mulighed for at høre alle de gode pokerhistorier fra manden selv på nærmeste hold.

Kvalifikationsturneringerne hver mandag kl. 20 hedder ”Martin Wendt Poker Challenge”, password er martinw og det koster 50 FPP (bonuspoint) at deltage i turneringerne.