Fed kontrakt til Martin Wendt

Martin Wendt har netop underskrevet en stor sponsorkontrakt med Expekt.

Det var en glad Martin Wendt og en glad Per Heide fra Expekt, der i dag kunne løfte sløret for deres samarbejde det næste års tid. Et samarbejde Expekt betaler ganske godt for.
”Martin er en højt profileret pokerspiller, der virkelig har vist nogle resultater på det seneste, derfor ser vi ham som en god person til at profilerer Expekt,” siger Per Heide til www.acemag.dk

De to parter har aftalt, at spilleselskabet skal betale Martin Wendts entry til alle EPT’erne i denne sæson og næste sæson samt entry til Master Classics Of Poker i Amsterdam. Derudover kommer et eventuelt samarbejde omkring WSOP og WPT.
”Det er en superflot kontrakt, som jeg er meget glad for. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med at spille,” siger Martin Wendt til Acemag. Første etape af kontrakten løber allerede af stablen i denne weekend, hvor Martin Wendt stiller op i Expekt skjorte.
”Det er selvfølgelig mange penge Expekt kommer til at lægge, men det får mig nu ikke til at ændre noget i mit spil. Jeg er, som jeg er,” siger Martin Wendt.

Det er netop også Martins personlighed, der har spillet ind hos Expekt.
”Martin er jo et kendt ansigt, der også er aktiv uden for pokerbordene blandt andet igennem hans skriverier i Ace og på Berlingske,” siger Per Heide.

Martin Wendt er spilleselskabets største signing, men Per Heide vil ikke udelukke, at Expekt på et senere tidspunkt vil lave kontrakter med endnu flere spillere.

  

asd