Tipsters bedste tip til weekenden

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret

Endnu en uge med spænding, action og Betsafe's 6-pack; hvis du er med på vognen, ved du hvad dét betyder... Vi har allerede udbetalt masser af cashbacks, boostede odds og vanvittige præmier - til skarpe spillere som dig. 

Du kan få et vildt tilbud uanset din spillestil; vi har nemlig hele seks af dem klar til dig! Bettede du også på den giftige angriber Robert Lewandowski som målscorer, sidste uge mod Stuttgart? Vi udbetalte nemlig Hattrick boost, så gevinsten blev tredoblet.
 

Hvis du er mere til kombi-bets, er vores  Livline cashbacks lige noget for dig... Hvis ét af dine valgte bets ikke går hjem, får du indsatsen retur som bonus. Kom ind i kampen med den ultimative kombi-bet dækning, før chefen finder ud af hvor mange penge, jeg koster ham.

Sidste weekend var sindssygt frustrerende, og jeg synes, vi blev snydt... 

Villarreal vs Atl Madrid
Atl Madrid er ved at være på toppen, sammen med Real Madrid og Barcelona, efter at have hentet talent i verdensklasse til sin allerede stærke trup. Odds 2.00 på Atletico Madrid, er knivskarpt.

Man Utd vs Arsenal
Man Utd haft sin værste sæsonstart i 20 år, og møder Arsenal - som har 5 fem points ned til nærmeste forfølger, i toppen af Premier League!  Hvis du har is i maven, kan du prøve at vælte Arsenal på handicap, eller lave et 1-2 bet på kampens vinder. Mit bet er Arsenal som vinder til odds 3.15. Du kan også nyde Singlebaren denne weekend. Hvis Santi Carzola scorer sidste kasse, giver vi tabte indskud på kampens vinder (1X2) retur som bonus - det bliver stort!
 

Sunderland vs Man City
Manchester City viser endelig den kampkraft, de burde. De bankede hele syv kasser ind mod Norwich sidste uge - nu møder de Sunderland, der ligger i nedrykningszonen, og har kæmpe rævner i forsvaret. Mit tip?  Man City som vinder, med -1 handicap til odds 1.92

Wolfsburg vs Dortmund
Bortset fra top-3'en, har Wolfsburg lukket færrest mål ind i Bundesligaen denne sæson. Jeg tror, de holder styr på stumperne, og at det bliver hårdt arbejde for Dortmund, hvis de vil løbe med en sejr. På udebane mod Bayern München lukkede de kun en enkelt kasse ind, og på lørdag er de på hjemmebane. Jeg better på under 2,5 mål, til odds 2.40


Fiorentina vs Sampdoria
Fiorentina har en eksplosiv sæson, og sidste weekend rykkede de AC Milan rundt i ottetaller; i Milano, ikke mindst! De har også slået Juve, og hører klart til blandt sværvægterne i Serie A. Denne uge har de en hjemmebanekamp mod Sampdoria, som står på kanten af nedrykning. Fiorentina som vinder med -1 handicap til odds 2.03
 

Kom ind i kampen denne weekend, med Betsafe's 6-pack - og vælg mellem en lang række af vanvittige tilbud . Til næste gang... God fornøjelse!

Betsafe Tipster

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus.

Have fun!