Nybegynder vandt Ace's freeroll

Nybegynder vandt Ace's freeroll

Orla Sommerlund fra Odense vandt i går Ace's egen WSOP-freroll på Betfair, og ingen er mere overraskede over den sejr end Orla selv. Orla startede for 5-6 måneder siden med at spille freerolls på internettet, og han har den dag i dag ikke spillet andet end freerolls. Han har end ikke siddet ved et pokerbord. Aldrig nogensinde.
"Nej, aldrig. Men det skal jeg da have lavet om på inden jeg skal til Las Vegas," griner Orla Sommerlund, som måtte igennem mange nerveflænsende timer, før sejren var i hus.

"Jeg er vant til, at folk spiller helt vildt, fordi der stort set ikke er noget på spil. Men her var der jo virkelig en fantastisk præmie på spil, og det kunne man mærke på spillet. Der blev spillet meget forsigtigt, og det var til min fordel," fortæller han.

Orla var en times tid om at fordoble sine startchips, og snart efter lå han helt i front. Men så:
"Jeg blev overmodig. Med cirka halvdelen af feltet tilbage var jeg pludselig helt nede i bunden, og det så ikke godt ud."
Men Orla kom tilbage, og da det var tid til heads up, følte han sig selvsikker og - nogenlunde - rolig.

"Min modstander i heads up spillede meget konservativt, og jeg bevarede hele tiden min chiplead. Nogle gange var den meget lille, og vi spillede heads up længe. Jeg vandt med k-10, hvor jeg ramte 10'eren på turn, og jeg så slet ikke andet end min egen 10'er. Det var simpelthen perfekt," fortæller den glade nybegynder, som nu skal til Las Vegas med alt betalt.
asd