Phil Hellmuth går fuldstændig amok

Nogle kalder ham et pattebarn, andre verdens bedste pokerspiller. En ting er i hvert fald sikker: Hans temperament er i en klasse for sig selv. Det fik personale, modstandere og tilskuere endnu et eksempel på, da Hellmuth røg ud af WSOP Event 10.

Spillet er No Limit Hold'Em, floppet viser , og Hellmuth står over for en stor beslutning, der involverer alle hans chips, da Great "Spiderman" Partho går all-in. Ved bordet sidder også Sami Rustom, der efter et par minutters tænkning fra Hellmuth, kalder tid på ham - uden altså selv at være involveret i hånden. Allerede her begynder Hellmuth at blive arrig og kalder personalet til bordet, hvorefter han siger til Rustom: "Jeg har spillet fem dage i træk, og nu har jeg en beslutning med alle mine chips involveret. Ved at kalde tid på mig, misbruger du reglen, og hvis du gør det igen, får du en tyve minutters straf!"

Motherfucking idiot
Den ansvarlige mand på gulvet forklarer Rustom, at Hellmuth stadig har fire minutter til at tænke, før der kan sættes tid på ham. Hellmuth kalder til sidst Spiderman og ser, at han er godt ude med , da Spiderman sidder med . Da turn viser , går Hellmuth stort set i koma, skriger højt, forlader sit sæde og ender på gulvet, hvor han banker næverne hårdt mod cementen.
Han rejser sig dog hurtigt op igen og begynder at sige mindre pæne ting til Spiderman, hvorefter han begynder at snakke ihærdigt med sig selv. Ordene motherfucker og idiot høres ganske ofte.

Hvem er idioten?
"Du spillede den hånd som en idiot," siger Hellmuth endeligt til Spiderman, da det hele er forbi. Spiderman, der ellers har forholdt sig i ro, gider ikke finde sig i mere og slutter dialogen med replikken: "Det er dig, der er idioten, du bettede alle dine penge med et par 9, og nu er du ruineret."

Hellmuth forlader turneringen som nummer 104 og tager $3.901 med sig. 

asd