Vind en nat med Pokergirl

Vind en nat med Pokergirl

Så er der igen lagt op til en seriøs omgang superlir til Acemags brugere. I samarbejdet med Ladbrokes udlover vi en vild nat i selskab med en af landets allerbedste pokerspillere og en rulle på $1.000 at spille for.


Konceptet er simpelt. Morten Erlandsen - også kendt som Pokergirl - vil invitere en af vores brugere til en intensiv og forhåbentlig indbringende poker træningssession - Det er fjerde gang vi afholder 'Vind en nat med en haj' og hver gang har 'rullen' fået vokseværk.


Erlandsen er specialist i heads up og shorthanded high stakes poker, og han har lovet at afsløre alle sine tricks og teknikker, så vores heldige vinder, får med al sandsynlighed en masse dollars og pokerviden med sig hjem i bagagen.


Selve arrangementet vil foregå fredag den 15. juni om aftenen/natten hjemme hos Morten i Korsør.

Den heldige bruger findes ved en freeroll hos Ladbrokes tirsdag den 12. juni klokken 20.00. Vinderen af denne turnering får $1.000 ind på kontoen og det er dem Morten Erlandsen vil arbejde benhårdt for at få til at yngle.


Freeroll'en vil være password-beskyttet, og kodeordet bliver offentliggjort tirsdag den 12. juni klokken 12.00 og udsendt i vores nyhedsbrev.

 


asd