Politisk flertal for at legalisere turneringspoker

Politisk flertal for at legalisere turneringspoker

En god nyhed kommer sjældent alene... For et par dage siden overraskede kulturminister Brian Mikkelsen ved at opfordre Danske Spil til at udbyde poker, og nu vil et flertal i Folketinget simpelthen legalisere pokerturneringer - også udenfor landets kasinoer!

Se det er i sandhed gode nyheder for de mange pokerklubber rundt omkring i det ganske land, der nu fremover kan afholde deres pokerturneringer for medlemmerne uden at risikere at blive stormet af politiet.

Loven er endnu ikke ændret, men det skulle være en formsag, da regeringen, ifølge Berlingske Tidende, er tilhænger af at legalisere turneringspoker. Justitsminister Lene Espersen har nedsat en arbejdsgruppe, der skal forberede en legalisering af poker - efter opfordring fra den konservative retsordfører Tom Behnke:
"Det er ikke hasard at spille turneringspoker. Vi taler om ganske almindelige familiefædre, som mødes og spiller. Det gør de over hele landet med en indsats på omkring 300-400 kroner. Det må man ikke. Derimod må man gerne spille om penge, når det gælder banko, bridge og whist. Det vil jeg have lavet om på", siger Tom Behnke til Berlingske Tidende.

Ikke overraskende er leder af Center for Ludomani, psykolog Michael Bay Jørsel, modstander af forslaget:

"Jeg er ikke enig med Tom Behnke. Langtfra. Poker er giftigt, fordi det er et meget hurtigt spil. Det er kort og godt et hasardspil. Og det kan godt være, at du kun kan tabe 300-400 kroner, men kan du vinde 10.000 kroner, så kan folk få så meget blod på tanden, at de går andre steder hen for at spille om mere" udtaler Michael Bay Jørsel.


Husk at du ganske gratis kan reklamere for din pokerklubs arrangementer i vores Live Pokerkalender.

Send en mail med klubbens turneringsprogram til mgp@acemag.dk, så kommer det automatisk med på listen.

asd