Carl Hostrup og de tre musketerer

Carl Hostrup og de tre musketerer

Så er det i aften, at der er lagt op til en seriøs omgang superlir til Acemags brugere. I samarbejdet med MermaidPoker udlover vi en vild nat for tre af vores brugere i selskab med en af landets allerbedste pokerspillere og en rulle på $500 at spille for.


Hvis du vil være en af Carl Hostrups tre musketerer, så skal du bare slutte i top tre i aftenens freeroll inde på MermaidPoker.com. Turneringen starter klokken 20.00 og er en særlig freeroll for Acemags DANSKE brugere.

Password er hajskolen, og de tre bedste vinder retten til en eksklusiv træningssession med Carl Hostrup, der er kendt som en fantastisk turneringsspiller.
 

Hajen, der vandt Asian Poker Classic, har lovet at gøre alt, hvad der står i hans magt for, at de $500 kommer til at vokse helt sindssygt - Så der er virkelig noget at komme efter!


De tre vindere bliver søndag den 20. maj inviteret op i Ace-redaktionens førerbunker i hjertet af København, hvor de bliver budt på en klassisk menu bestående af pizza, cola og spændende pokerturneringer.


Følgende tre Mermaid-turneringer er planlagt:
Helsinki-finale ($240)
WSOP satellit ($55)
Søndagsturnering ($55)

asd