Fire danskere dufter millionen

Fire danskere dufter millionen

Millionen rykker nærmere i Slaget om Norden på Bahamas. Og fire danskere kan ane duften af de mange penge. Efter en forrygende dag med nerverne uden på tøjet, klarede (fra venstre) Thomas Pedersen, Tobias Andersen, Jacob Pedersen og Rigo Nyfjeld sig videre til finalebordet.

Danskerduel
Specielt bord 3 blev nervepirrende ud over det sædvanlige. Rigo Nyfjeld og Tobias Andersen spillede mod den ekstremt tørre svensker Jamie Håkansson. Rigo skrabede chips til sig og i et forsøg på at stjæle blinds atter en gang, blev han til sidst kaldt af svenskeren. Rigo var skidt ude med  mod svenskerens , men riveren gav Rigo en magisk straight, og begge danskere var dermed videre. Tobias var ellevild og råbte øjeblikkeligt: "Sådan!"

En tur på toilettet
Thomas Pedersen avancerede også videre og var tydeligvis nervøs, da de afgørende chips skulle mod midten. Thomas indrømmede, at han havde nerverne uden på tøjet.
"Jeg var godt nok nervøs, inden vi gik i gang, og var også lige en tur på toilettet. Jeg er ikke vant til at spille om så store penge," grinte Thomas.

Sidste dansker, der kan drømme søde drømme om millionen, er aalborgensiske Jacob Pedersen.
"Jeg har kun spillet poker siden januar, kvalificerede mig i februar og nu har jeg chancen for at vinde en million. Det er næsten ikke til at tro på," forklarede en hovedrystende Jacob.

Finalefeltet til i morgen
Lars Johansson, Norge
Janne Turtiainen, Finland
Jacob Pedersen, Danmark
Rune Hågansson, Norge
Roland Billner, Sverige
Thomas Pedersen, Danmark
Rigo Nyfjeld, Danmark
Tobias Andersen, Danmark
Frode Nyhus, Norge
Johan Carlsson, Sverige

Spillet genoptages onsdag klokken 10.30 (16.30 dansk tid), og alle spillere har lige mange chips at lege med. Kun en ting er sikker. I morgen kan en af de ti spillere kalde sig millionær.

asd