Negreanu til Gus: Vil du se et af mine kort?

Gustav spruder af fortællelyst i hans ugentlige blog på eb.dk. Han har deltaget i tre heats i Poker After Dark i sidste uge, og selv om han ikke må fortælle om resultatet, står det ham frit for at fortælle om en meget interessant konfrontation mod Daniel Negreanu.


"Hånden er fra mit tredje heat, hvor jeg var oppe imod Erick (Lindgren), Howard Lederer, Daniel Negreanu, Michael 'The Grinder' Mizrachi og Tuan Le. Et skrapt hold!

Blinds hedder 300/600. Daniel limper på knappen, hvilket efterhånden er hans foretrukne spil, jeg betaler med A8o i lille blind og Tuan Le checker sin store blinde," skriver Gustav.

Floppet kommet 8,7,2 i hver sin kulør.

Gustav checker, Tuan Le checker og Daniel pumper 1.600 ud i en pot på 1.800. Gustav raiser til 3.600, og Daniel går - efter lidt komedie, som Gustav skriver det - all in.

Og så starter det sjove:

"Idet Poker After Dark er en afslappet seks-mands sit’n’go, og vi alle kender hinanden, spørger Daniel bordet, om det er o.k. at vise mig et af hans kort, FØR jeg tager min beslutning. Husk på, at vi er heads-up, så enhver snak om collusion er udelukket.

Ingen protesterer (og da slet ikke mig), og Daniel lægger herefter sine to kort frem, og lader det være op til mig at trække et af dem! Rimelig god lir!," skriver Gus.

Gustav tager imod tilbuddet, og vender et es, hvorefter han sjusser sig frem til, at Negreanu må have esserne. Gus smider. Og Negreanu har senere indrømmet at have esserne. Men vi må vente på selve udsendelsen for at se, om det nu også var sandheden.

asd