Krigen om Skandinavien på Bahamas

Krigen om Skandinavien på Bahamas

En ubarmhjertig sol steger de 33 blege skandinavere, som tirsdag skal ud i den store skandinaviske poker-krig. Paradise Pokers Slaget om Norden 3 finder sted på det fashionable hotel, Atlantis, på drømme-øen Paradise Island.
 
I går aftes mødtes deltagerne i baren til en kølig drink, og i aften samles spillerne igen til en stor middag, inden de for alvor bliver fjender og skal ud i den drabelig dyst om en million kroner. Chancen for at vinde 1.000.000 kroner får de fleste spillere nok ikke foreløbig - og da slet ikke ud af et felt på sølle 33 spillere.

Dansk sejr i sigte?
Efter svensk og norsk sejr i de to første udgaver af krigen går danskerne selvfølgelig efter endelig at bringe trofæet hjem til Danmark. Aces udsendte har allerede forsøgt at animere danskerne til sejr, og de lover, at de vil gøre deres bedste for at sikre Danmark poker-hæderen.

Med 15 spillere har Danmark flest spillere i deltagerfeltet. Sverige har 12 til start, mens Norge må nøjes med fire og Finland to deltagere.

Tirsdag klokken 10.30 (16.30 dansk tid) skal jetonerne ud at arbejde. Den forsvarende mester, norske Lars Johansson, kan dog vente til onsdag sammen med finnen Janne Turtiainen, der allerede er på finalebordet. På finalebordet møder finnen og nordmanden de otte, der går videre fra tirsdagens krigshandlinger.

Vi venter spændt. Kom så Danmark!

De danske deltagere er:
Michael Christensen
Kenneth Andersen
Thomas Christensen
Preben Tygesen
Christian Tygesen
Chatlott Strauss
Tobias Andersen
Jacob Pedersen
Thomas Pedersen
Ellen-Marie Moelgaard
Ann Liu
Helle Mervald
Rigo Nyfjeld
Freddy Petersen
Mads Vang     
 

asd