Pokerbots på Full Tilt?

Pokerbots på Full Tilt?

Har du spillet mod 1ForTheThumb, Full_Tilting, Mariojr eller  0_Drunkenboxer inde hos Full Tilt, så har du med al sandsynlighed spillet mod en robot!

En meget grundig pokerspiller, der går under navnet Sukit Trebek på pokerforummet 2+2, har en stor database, der viser, at de fire spillere næppe er menneskelige, og hvad værre er - De vinder BIG TIME på $1-2 No Limit bordene inde på Full Tilt.

Hans bevis er en stor database der viser, at de fire spillere opfører sig på nøjagtig samme måde. De spiller de samme hænder og deres betting-mønstre er identisk. Derudover har alle fire spillere nogle sindssygt lange sessioner - de kan spille i dagevis - og så sidder de aldrig ved samme bord og chatter heller aldrig.

Alt sammen fører Sukit Trebek til at konkludere, at det er den samme pokerrobot, der spiller de forskellige konti på samme tid. Sukit gennemskuede robottens måde at spille på og kunne derefter malke den godt og grundigt, men efterfølgende har den skiftet spillestil, men kun når den spiller mod ham - Læs hele den rystende beretning her.
asd