Falsk Paul Wasicka snyder sig til penge

Man skulle ikke tro, at sidste års nummer to ved WSOP kunne komme i pengeproblemer. $6.000.000 gav andenpladsen, men alligevel tigger Wasicka nu om penge på internettet, da rullen er væk.

Der er bare et problem ved historien. Det er ikke Paul Wasicka, men derimod en listig snydepels, der via Wasickas gode navn har forsøgt at snyde sig til store summer.

Via en falsk MySpace-side med Wasickas billede og personlige informationer forklarede den falske Wasicka, at han var gået gennem en hård periode online og nu havde øjeblikkeligt brug for penge for at kunne komme i gang igen. Manden havde blandt andre henvendt sig til pokerspillerne Jennifer Leigh og Allen Kessler for at bede om penge.

Da den rigtige Wasicka og hans business manager blev klar over fupnummeret, bad de øjeblikkeligt manden om at stoppe sine gerninger, men fik i stedet at vide, at han allerede havde tjent $25.000, og at han kun ville fjerne Myspace-profilen, hvis Wasicka overførte $10.000 yderligere.

Wasicka svarede aldrig snydetampen, men gør det klart, at han ikke har i sinde at overføre beløbet. På sin personlige blog skriver Wasicka: "Jeg mangler ikke penge, og hvis jeg gjorde, ville jeg sætte mig direkte over for vedkommende og bede om en personlig tjeneste. Jeg ville aldrig spørge om sådan noget i en e-mail. Lad jer ikke nare af bullshit som dette."

Læs hele Wasickas kommentar og dialog med Wasicka light på hans personlige blog.



 

 

asd