Hostrup klar til at gå som formand for DPF

Hostrup klar til at gå som formand for DPF

Frederik Hostrup fortæller i det nye nummer af Ace, at han er klar til at gå som formand for Dansk Poker Forbund, hvis den rette afløser står klar til at tage over.
"Jeg er klar til at træde tilbage, hvis en god afløser melder sig på banen. Min rolle har langt hen ad vejen været at få dansk poker på dagsorden, og det er måske ikke det, som der bliver mest brug for i fremtiden," siger Frederik Hostrup.

Under Frederik Hostrups formandskab er Dansk Poker Forbund på under fire år gået fra 0 til 3.500 medlemmer, og Frederik Hostrup har lagt mange kræfter i at udbrede budskabet om, at poker er videns-spil, som fortjener at kunne blive spillet også udenfor casinoerne. Et budskab, som han efterhånden har serviceret rigtigt mange medier med, og han noterer sig med tilfredshed, at medierne herhjemme generelt bringer historier, som ikke bare affærdiger poker som skummel hardcore gambling.

”Jeg har altid selv spillet på alt, og hvis jeg har lært en ting, så er det, at Dansk Poker Forbund kan være med til at lægge en dæmper for ludomanien. Poker lærer dig at tænke dig om. Der er fristelser overalt derude, men det er min påstand, at hvis du kommer i Dansk Poker Forbund og spiller poker, så kan det kun være med til, at du lærer, hvordan du skal begå dig. Der vil selvfølgelig altid komme dårlige historier frem, men der er jo også rigtigt mange mennesker, som spiller poker,” siger Frederik Hostrup, som mener, at det billede, som tegnes af poker-miljøet i dag, er ’realistisk’, og at hans kamp lige præcis derfor er ved at være ved vejs ende.



Du kan læse meget mere om både Frederik og Carl Hostrup i det nye nummer af Ace.
asd