Pokerfilm ser dagens lys

Pokerfilm ser dagens lys

Så har pokerfilmen ”Lucky you” fået verdenspremiere, og det er en film du efter sigende godt kan glæde dig til. Filmens store trækplaster er Robert Duval, Drew Barrimore og Eric Bana. Ud over de kendte skuespillere kan filmen også prale af, at have en lang række af de største pokerspillere på rollelisten. Johnny Chan, Antonio Esfandiari, Chris Ferguson, Mike Matusow, Phil Hellmuth, Dan Harrington, Karina Jett, John Juanda, Daniel Negreanu, Sam Farha og Erick Lindgren, er alle med i filmen, og om de også har talent for skuespil bliver spændende at se.

Filmens omdrejningspunkt er problemstillingen omkring det egoistiske liv som pokerspiller, og de forviklinger det kan føre med sig, når man samtidig bliver forelsket. Ifølge instruktøren kræver et parforhold helt andre egenskaber, end dem man bruger ved pokerbordene. ”Et bluff ved pokerbordene kan være godt, men i kærlighedslivet kan det ødelægge forholdet for altid”.
 
Hmm, mon ikke Acemag´s brugere kan nikke genkendende til, at et bluff i kærlighedslivet også virker af og til, og bliver man kaldt, så er der jo altid det gode gamle blomster trick.

asd