Jacob: Næste mål er en sejr!

Jacob: Næste mål er en sejr!

"Det er underligt. Men det er altså med blandede følelser, at jeg står her. Da jeg kom, drømte jeg selvfølgelig om finalebordet. Men når jeg er chipleader med 13 igen, og løber ind i mit første egentlige beat i turneringen (QJ vs. J10 se livebloggen, red.), så er det egentlig lidt skuffende," siger Jacob lige efter han har fået arrangeret sine præmiepenge med casinoet.

Jacob blev nummer fem, og fik hele €139.000 med sig hjem fra Dortmund.

I den afgørende hånd valgte Jacob at lave et move mod den uberegnelige nordmand, Andreas Hoivold, men Jacob fortryder egentlig ikke sit move - han ærgrer sig bare over, at kongerne gemte sig i nordmandens hule.
"Jeg havde spillet meget stramt, og de begyndte at komme efter mine blinds. Jeg følte, at jeg måtte sætte mig i respekt før det var for sent. Jeg tror egentlig, at han kunne have lagt AQ ned i den situation. Og hvis han havde haft AK, havde jeg staidig haft godt med outs. Men sådan skulle det ikke være. Der vil selvfølgelig være nogen, som mener, at jeg burde have ventet med sådan et move. Men ja. Sådan gik det," siger Jacob, som hæver en lille million kroner for sit fremragende resultat.

Og hvad sker der egentligt? Det er bare hans anden store turnering, og i København kom han også i pengene på en 27. plads.
"Ja, jeg er kommet godt fra start her i de store turneringer, og det er virkelig et kæmpe boost. Jeg har ikke de store hemmeligheder, men jeg føler, at jeg har spillet solidt og fulgt min gut-feeling i afgørende situationer, hvor jeg heldigvis har haft ret.

Og en gut-feeling var det også, da Jacob lavede et svært call på finalebordet. Jacob havde kongerne, men to esser lå på bordet, og han blev reraiset.
"Egentlig ville jeg have ham til at reraise mig all in. Det havde været et nemt call for mig. Men hans sidste bet lignede i den grad et malke-bet, og jeg begyndte at tro, at han havde et lille es. Men så igen: jeg havde spillet hånden på en måde, som gjorde, at jeg blev nødt til at have ret," siger Jacob.

Han er kun 23 år og studerende. De fleste af hans jævnaldrende hutler sig igennem på SU, men Jacob kan undvære den. Nu handler det om næste mål.
"Mit cashgame har haltet. Jeg har haft det svært, og det skal der rettes op på. Og så vil jeg vinde en af de her store turneringer. Folk husker vinderne. Ingen husker nummer fem," siger Jacob Rasmussen.
asd