Carlos: Jeg kan vinde igen!

I skrivende stund starter den prestigefyldte 'Five Diamonds World Poker Classic' på Bellagio i Las Vegas, og vi har lige haft hul igennem på mobilen til sidste års vinder; Rehne 'Carlos' Pedersen.

Den forsvarende mester er fuld af optimisme selvom det statistisk set vil være et lille mirakel, hvis han gentager sejren fra sidste år:
"Det er vist ikke sket siden Johnny Chan vandt sine to verdensmesterskaber i streg i midten af 80erne, og dengang var turneringerne endda meget mindre", siger Carlos, der trods alt stadig tror på sine egne chancer.

Hans spil er nemlig væsentlig bedre i dag end dengang.
"Ja, jeg kan vinde igen, for jeg er en væsentlig bedre pokerspiller i dag. Nu har jeg nemlig råd til at spille frit, og behøver derfor ikke længere at spille taktisk bare for at komme i pengene, og det er en rigtig stor fordel. Jeg går KUN efter sejren".

Sidste år vandt Carlos sin entry til turneringen, men i år har han selv måtte dykke ned i lommerne, men det går jo nok alligevel. Den beskedne nordjyde cashede sidste år intet mindre end 13 millioner danske kroner for sin sejr.

Ace vil følge Carlos og de andre danskere tæt, og der vil være daglige interviews fra danskerlejren her på siden. Af kendte danskere på Bellagio kan nævnes:
Ricki Nielsen
Mads Andersen
Lars Bønding
Gustav Hansen
Christian Grundtvig



 



asd