No Limit spillere får mere sex

No Limit spillere får mere sex

Fixed Limit spillere har det svært med det modsatte køn. Det er konklusionen på den  første større undersøgelse af det danske pokerfolk foretaget af Acemag.dk.

I det nye nummer af Pokermagasinet Ace kan vi således dokumentere, at No Limit-spillere har langt større seksuel erfaring end Fixed Limit-drengene.

Kun hver tiende Fixed Limit-spiller (9 %) fik eksempelvis deres seksuelle debut i folkeskolen, mens næsten hver anden No Limit-spiller (41 %) allerede var i fuld sving i de tidlige skoleår. Det er da en forskel der er til at tage at føle på.

Ikke overraskende er der også langt flere jomfruer i fixed games. 15 % eller lige godt hver syvende Fixed Limit-spiller har stadig en god oplevelse tilgode. Blandt No Limit-folket er det kun 7 % der stadig må væbne sig med tålmodighed.

Til gengæld er Fixed Limit spilleren uden tvivl mere loose når det gælder påklædning. Hjemme foran skærmen med musen i hånden har fire ud af ti Limit-spillere prøvet at spille i bar røv og viklers, mens det samme tal for No Limit-drengene er 30%

Læs flere overraskende afsløringer fra Dr. Ace i det nye nummer af Pokermagasinet Ace.

asd